dilluns, 28 de novembre del 2011

Un gran dia!

La Fira de l'Ametller va ser tot un èxit! Vam tenir paradetes amb diferents objectes artesanals i llibres, i diferents activitats per petits i grans (conte teatralitzat, cançons,...). Al llarg del matí de diumenge es van aplegar a l'espai més d'un centenar de persones, totes elles interessades en conèixer aquest projecte, bé sigui com a pares, com a mestres, com a familiars, o simplement per curiositat. 

Degut a les reduïdes dimensions de l'interior de l'espai i a la gran quantitat de gent, en alguns moments la sala fins i tot va quedar petita, però vam fer els possibles per atendre tothom, i vam estar molt contents que tanta gent s'apropés a conèixer L'Ametller. També ens van  venir a donar el seu suport mestres d'altres espais Waldorf, com els de l'escola El Til·ler, o d'altres educadors de procedències diverses. 
A ells i a tota la resta dels que vau venir volem donar-vos molt sincerament les gràcies per acompanyar-nos en aquest dia
                                                  tan especial.


Si algú està interessat en comprar alguns objectes o joguines dels que es venien a les paradetes, ens trobareu properament a la Fira de Santa Llúcia d'Igualada.
Per qualsevol altra informació no dubteu en escriure'ns (espaiametller@gmail.com)

  Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada